Referenssit

Arvoisa asiakkaamme, jos haluat esiintyä tällä sivulla, ilmoitathan meille markkinointi@mad.fi!


Archicad

MUUAN

MUUAN on tulevaisuusorientoitunut suunnittelutoimisto. Erityisosaamistamme ovat strateginen maankäytön suunnittelu, alue- ja kohdebrändit, kohdennettu asuntosuunnittelu sekä rakennetun ympäristön palvelumuotoilu.

Archicadiä käytämme enimmäkseen maankäyttöön ja kaupunki- ja asuntosuunnitteluun liittyvissä hankkeissa. Itselläni on ohjelmistosta noin 10 vuoden kokemus. Osalle toimistomme työntekijöitä se on ollut täysin uusi tuttavuus. Käyttöönotto on kuitenkin ollut helppoa. Parasta Archicadissä on sen yhteensopivuus Grasshopperin kanssa. Etenkin kaupunkisuunnittelussa koemme ohjelman hyödyllisyyden.

Archicad 22 -version uudistukset kuulostavat kiinnostavilta. Eritoten usean kameran renderöinnit edesauttavat vertailukelpoisten suunnitelmavaihtoehtojen luontia.

Olli Metso, arkkitehti SAFA, alue- ja kohdebrändäyksen asiantuntija, MUUAN Oy


L&T Korjausrakentaminen Oy

L&T Korjausrakentaminen Oy tuottaa tilamuutosten suunnittelua ja toteutusta, nopeasti reagoivaa vahinkosaneerausta sekä muita korjausrakentamisen palveluita. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme tilat ovat toimivia ja turvallisia ja olosuhteet pysyvät kunnossa tilanteessa kuin tilanteessa.

Olemme muutaman vuoden ajan 3D-mallintaneet Archicadillä. Sen suurimpana hyötynä pidän ehdottomasti tietomallintamista, IFC-tiedonsiirtoa ja kehittynyttä Archicadin omaa 3D-renderöintiä, jolla on helppo tarkastella kokonaisuutta suunnittelun kaikissa vaiheissa.

Laskentakaavojen lisääminen määrälaskentaan vaikuttaa erityisen lupaavalta ja lisää Archicadin monipuolisuutta kokonaisvaltaisessa projektinhallinnassa.

Mari Järvenpää, sisustusarkkitehti SIO, L&T Korjausrakentaminen Oy


Arkkitehtitoimisto Kirsti Kanerva Ky

Yrittäjäksi siirtyessäni vuonna 2005 hankittu Archicad on ollut päivittäisenä työkalunani versiosta 8 alkaen. Vuosien varrella projekteja on kertynyt laidasta laitaan, niin julkisia hankkeita kuin yksityisiäkin. Viimeisimpiä suunnittelukohteitani ovat entisen sahan verstaaseen suunnittelemani loft-asunto ja kaksi omakotitaloa Porin Asuntomessuille 2018.

Työni tärkeimpiä tavoitteita on täyttää asiakkaan toiveet ja jopa ylittää ne. Laadukas työnjälki, tilojen toimivuus ja viihtyisyys takaavat tilaajan tyytyväisyyden ja koko hankkeen onnistumisen.

Archicadillä saan nopeasti jo luonnosvaiheesta alkaen hahmoteltua asiakkaalle ajatuksiani. Parasta Archicadissä on sen monipuolisuus ja helppous. Malliin voi sisällyttää kaiken tarvittavan tiedon.

Kirsti Kanerva, arkkitehti SAFA, Arkkitehtitoimisto Kirsti Kanerva Ky


Jones Lang LaSalle Finland Oy

JLL on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö. Suomessa noin 70 asiantuntijaamme palvelevat kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia sekä käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla.

Tietomallinnukseen käytämme uusia Archicad-versioita. Ohjelman suurimmat hyödyt kannaltamme ovat tiimityöskentely, BIM-objektivalikoima sekä suunnittelun sujuvuus. Toimitilasuunnittelussa korostuvat erityisesti laadukas visualisointi ja virtuaalimalli.

Jones Lang LaSalle Finland Oy


Jylkäs Arkkitehdit Oy

Jylkäs Arkkitehdit Oy on nuori ja osaava toimisto – itselläni on jo yli seitsemän vuoden kokemus eritoten asunto- ja liiketilasuunnittelusta. Kohteen ympКristä ja asiakkaan tarpeet ovat tärkeitä – unohtamatta kestävää rakentamista.

Olen käyttänyt Archicadiä yli vuosikymmenen, jonka aikana se on kehittynyt paljon. Archicadistä on tullut joka päivityksen myötä tehokkaampi työkalu. Archicad on pysynyt koko ajan tietomallinnuksen eturintamassa.

Archicadin päähyödyt ovat monipuolisuus ja yhteensopivuus. Archicad antaa luvan keskittyä luovaan työhön. Archicadistä on tullut myös tehokas visualisointityökalu. Archicad 21 -version uudet porras- ja kaidetyökalut tarjoavat helppoutta ja joustavuutta. IFC-parannukset ja -luokittelut helpottavat yhteensovittamista muiden ohjelmistojen kanssa. CineRender-visualisoinnit tarkentuvat entisestään ja suorituskyky kasvaa.

Janne Jylkäs, arkkitehti SAFA, Jylkäs Arkkitehdit Oy


Arkkitehtipalvelu Oy

Jyväskyläläinen Arkkitehtipalvelu Oy kasvaa vauhdilla. Viime vuonna palkkasimme 15 uutta työntekijää ja avasimme toimiston Helsinkiin. Vuonna 2017 tahti on vain kiihtynyt. Suunnittelemme vuodessa noin 2 500 kerrostaloasuntoa, mikä on liki kymmenesosa koko maan tuotannosta.

Arkkitehtipalvelu työllistää tällä hetkellä 57 ammattilaista Jyväskylässä, Helsingissä, Lahdessa ja Kuopiossa. Ydinosaamista ovat kaavoitus- ja aluesuunnittelu, asuntosuunnittelu, julkinen rakentaminen, toimitilasuunnittelu, peruskorjaussuunnittelu ja hankesuunnittelu.

Archicad on meillä kovassa käytössä, sillä itse projektityön ohella kehitämme sen avulla toimintatapojamme ja palveluitamme. Tietomallinnamme kaikki hankkeemme. Archicad on meille sekä palvelun laadun että työn sujuvuuden kannalta elintärkeä työväline.

Jaska Lauttala, osakas, RA, ja Tero Wéman, osakas, arkkitehti SAFA, Arkkitehtipalvelu Oy


Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy

Teemme arkkitehtisuunnittelua noin kahdenkymmenen suunnittelijan voimin. Toimistomme sijaitsevat tällä hetkellä Oulussa, Kokkolassa ja Ylivieskassa. Kohteita on laidasta laitaan: kouluja, päiväkoteja, palvelutaloja, kerros- ja rivitaloja, teollisuus- ja liikerakennuksia.

Toimistomme siirtyi CAD-aikaan 90-luvulla, ja ensimmäinen Archicad hankittiin 2006. Kokemukset ovat olleet myönteisiä, ja nyt käytössä jo 17 lisenssiä. Archicad on erinomainen 3D-työkalu, joka tuo mielekkyyttä ja tehoa suunnitteluun. Kaikki suunnitelmat sisältyvät projektiin, ja versionhallinta on helppoa.

Ylläpitosopimuksen turvin saamme työskennellä aina uusimmilla työkaluilla. Archicad 21:ssä varsinkin renderoinnin kehitys on hienoa. Suunta on oikea myös, kun IFC-tiedonsiirto kehittyy ja törmКystarkastelu helpottuu.

Kari Heikkilä, arkkitehti SAFA, Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy


Arkkitehtuuritoimisto B & M

Arkkitehtuuritoimisto B & M on kansainvälinen ja monipuolinen, noin 30-henkinen arkkitehtuuritoimisto. Tyypillisiä töitämme ovat julkiset rakennukset, asuintalot ja maankäyttösuunnitelmat. Itse olen ollut B&M:llä vuodesta 2008.

Archicadin käytön B & M aloitti jo 1992 – versiolla 4.1. Itse tutustuin ja ihastuin Archicadin lukiossa 1995. Työhön ja opiskeluun aloin käyttämään sitä vuonna 1998.

Archicadin parhaita puolia ovat sen helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Archicad 20:n uudistukset kuulostavat hyviltä ja helpottavat varmasti työskentelyä. Varsinkin Rhino-yhteensopivuutta odotetaan innolla täällä toimistolla!

Miina Kontuniemi, Arkkitehtuuritoimisto B & M


Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja

Toimistomme tekee korkealaatuista asuntoarkkitehtuuria ja kaupunkisuunnittelua. Tärkeintä on asuttavuus. Tehokas perusratkaisu mahdollistaa persoonallisuuden ja laadun. Kohteemme ovat saaneet kiitosta niin asukkailta kuin ammattilaisiltakin. Viime vuosina olemme saaneet Europa House 2012- ja Rakentamisen ruusu 2013 -palkinnot. Harjannetie 44 on esillä Suomen Arkkitehtuuria -näyttelyssä.

Aloitimme Archicadin käytön 1999 versiolla 6.5. Kaikki suunnittelijamme käyttävät Archicadiä. Se on ollut perustyökalumme niin kauan, että siirtyminen BIM-aikaan on sujunut helposti. Uskomme Archicad 20 -parannusten tehostavan työskentelyä entisestään, etenkin kun valtaosa kohteistamme tehdään nykyään BIMinä.

Veikko Mäkipaja, Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja


Arkkitehdit a-live

A-live tekee pääasiassa asunto- ja kaupunkisuunnittelua. Pyrimme toteuttamaan asuntorakentamista, joka samalla kehittää asumista ja asuntotuotantoa.

Toimistomme käyttänyt Archicadiä yli 20 vuotta. Olemme viime aikoina arvostaneet erityisesti ohjelman joustavaa tiimityötä ja verkkolisenssien liikuteltavuutta. Tiimityön ansiosta eri työvaiheet hoituvat samanaikaisesti, kun taas verkkolisensseillä työskentely onnistuu missä vain. Lisäksi tietomallinnus, esimerkiksi Mäihän kaltaisissa tilaelementtikohteissa, on koettu tehokkaaksi. Tietomallin avulla 2D- ja 3D-dokumentit syntyvät automaattisesti.

Archicad 20:n uudistukset kuulostavat lupaavilta – eritoten tiedonhallinnan ja esitystapojen käytön parannukset.

Leif Lindegren, Arkkitehdit a-live


AW2-Arkkitehdit

AW2-Arkkitehdit on kasvava kansainvälinen toimisto. Sairaalasuunnitteluun erikoistuneina olemme paraikaa mukana luomassa HUS:n uutta trauma- ja syöpäkeskusta, Siltasairaalaa. AW2 on käyttänyt Archicadiä vuodesta 2000.

Nähtyäni Archicad 20 -ensiesityksen Key Client Conferencessa tuntuivat graafisen muistin tuomat työnkulkuparannukset merkittävimmiltä – etenkin isommille tiimeille. Innostuin uudesta tiedonhallinnastakin, jolla ulkopuolisten toimijoiden lisäykset voi helposti tuoda malliin.

Samalla näin, kuinka kansainväliset yritykset kehittävät toimintaansa Archicadillä koko projektin elinkaaren läpi Grasshopper-konseptisuunnittelusta BIMx-työmaakäyttöön BIMcloud-tiimiympäristössä paikasta ja ajasta riippumatta.

Karl Fitzpatrick, AW2-Arkkitehdit


Sebastian Sandelin

Ideoiden visualisointi on kaiken A ja O. Toimin tila- ja sisustussuunnittelijana haastavissa remonttikohteissa, joissa pelkät hyvät ideat eivät myy. Archicadin avulla voin havainnollistaa tilaa parhaalla mahdollisella tavalla, mikä puolestaan auttaa asiakkaitani päätöksenteossa. Voin käden käänteessä esitellä asiakkaalle seinien siirrot ja uudet pintamateriaalit ennen toteutusta.

Archicadin ansiosta saan kaikki piirustukset automaattisesti yhdestä mallista ja muutokset yhdessä piirustuksessa päivittyvät muihin välittömästi. Markkinointikuvien viimeistelyyn käytän Artlantista, joka toimii Archicadin kanssa saumattomasti ja tuottaa laadukkaita kuvia nopeasti. Arvostan Archicadissä myös laajaa valmiiden objektien valikoimaa. Omia luomuksia on helppo tehdä, jakaa ja markkinoida. Kaiken kaikkiaan Archicad on todellinen valtti siis myös tila- ja sisustussuunnittelussa.

Sebastian Sandelin, muotoilija ja sisustussuunnittelija (SI)


ArchiFrame

KW-Component Oy

KW-Component Oy on vuonna 2011 perustettu Raahessa toimiva suur- ja tilaelementtivalmistaja. Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta ollen vuoden 2017 päätteeksi 12M€. Tällä hetkellä palveluksessamme on noin 90 henkilöä.

Omaan toimenkuvaani kuuluu viime syksynä Archicadin päälle hankitun ArchiFrame-rakennesuunnittelujärjestelmän käyttöönotto, elementtisuunnittelu sekä määrälaskennan kehittäminen Archicad-mallista tuotannon ja asennuksen tarpeisiin. Olen käyttänyt Archicadiä vuodesta 2010 alkaen. Järjestelmässä miellyttää erityisesti käyttöliittymän helppous, loogisuus sekä ennen kaikkea joustavuus.

Elementtisuunnittelun onnistumisen kannalta toimiva 3D-suunnittelu on ehdoton edellytys. Mallista on helppo tarkastaa elementtien väliset liitokset hyvin yksityiskohtaisesti. Kohteesta tehty BIMx-malli on apuna tuotannon suunnittelussa ja asennuksissa työmaalla. ArchiFramen suurin etu kilpaileviin järjestelmiin verrattuna on se, että mallia voidaan muokata myös elementtikuvissa. Järjestelmän perustyökalut ovat kilpailijoitaan monipuolisemmat ja mahdollistavat sen, että malli saadaan oikeaksi myös kaikissa erikoistapauksissa.

Nyt ohjelmaa on kehitetty toiveidemme mukaisesti, jotta suunnittelutyö olisi vaivattomampaa. Tästä hyvänä esimerkkinä on heti alkuvaiheessa havaittu tarpeemme ikkunan alapuun viisteelle. Ensin teimme sen käsin, mutta nyt ohjelma hoitaa sen automaattisesti, kun sitä tarvitaan! Kun suunnittelen, niin pidän huolen kahdesta pääperiaatteesta: viivapiirtoa ei käytetä missään ja määrälaskenta otetaan suoraan järjestelmästä eikä siihen käytetä taskulaskinta! Tähän Archicad ja -Frame -yhdistelmä antaa loistavat mahdollisuudet!

Tulevaisuuden kehityssuunnitelmiimme kuuluu järjestelmän mahdollistama automaation kokonaisvaltainen hyödyntäminen osavalmistuksessa. Tähän ArchiFramen CNC-liityntä tarjoaa hyvät puitteet.

Risto Lehmonen, Rakennesuunnittelija, KW-Component Oy


VVR Wood Oy

Archicad & ArchiFrame on mallintavista suunnittelujärjestelmistä ylivoimaisesti helpoiten omaksuttavissa. Suurin etu kilpaileviin järjestelmiin verrattuna on järjestelmän joustavuus ja omatoiminen räätälöintimahdollisuus. Paras esimerkki tästä on tekemäni LVL-kertoripaelementti, jonka avulla saan haluamani rakenteen täysin automaattisesti ja aina oikein yhdellä klikkauksella!

Yksinkertaisissa rakenteissa suunnitteluaika on tippunut alle puoleen, mutta monimutkaisemmissa kohteissa jopa yhteen kolmasosaan alkuperäiseen verrattuna. Ja nyt ArchiFramen uudella elementin kopiointi- ja peilaustoiminnolla se tulee tippumaan entisestään. Merkittävä etu on myös se, että inhimillisistä tekijöistä johtuvat virheet jäävät käytännössä kokonaan pois, koska järjestelmä varoittaa useilla eri tavoilla tulossa olevasta virheestä ja päivittää muutokset automaattisesti kaikkialle.

Ville Valve, tuotantojohtaja, VVR Wood Oy


YIT Rakennus Oy

Valitsimme Archicad- ja ArchiFrame-ohjelmistopaketin sen helppokäyttöisyyden, joustavuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Lisäksi halusimme parantaa suunnittelun laatua ja tuotannon tehokkuutta 3D-mallinnuksen kautta. Mahdollisuus ohjata työstökoneita ohjelmistosta on tulevaisuuden kannalta kiinnostava vaihtoehto.

Harri Alanen, tehdaspäällikkö, YIT Rakennus Oy Hämeenlinnan elementtitehdas


Cinema 4D

No-Office America, LLC

No-Office America, LLC on kahdella mantereella toimiva filmituotantoyhtiö. Alkujaan musiikkivideoista lähtenyt toiminta (mm. Kylie Minogue, Shaggy, Nervo, Darude, Cheek, Vesala, Elastinen, Sanni ym.) on laajentunut mainoksiin (Nokia, F-Secure, Creative Recreation, Veikkaus, YK Plan) ja elokuviin. Ensimmäinen pitkä elokuvamme Fail Fail Fail Success julkaistaan vuoden 2018 alussa. Tällä hetkellä teemme visualisoinnit Los Angelesissa, mutta tuotantoja tehdään paljon yhteistyössä myös Suomen tiimin kanssa.

Toimistomme on käyttänyt Cinema 4D:tä vuodesta 2007 alkaen. Cinema 4D on ollut monipuolisesti käytössä efektikuvien ja tyyliteltyjen visualisointien tuottamisessa. Parhaita puolia ovat innovatiivinen käyttöliittymä, yhteensopivuus After Effectsin kanssa ja ohjelman keveys. Cinema 4D toimii monipuolisena työjuhtana, jolla onnistuu niin elokuvien kohtausten ja kamera-ajojen suunnittelu että logojen laatiminen.

Vuosien varrella Cinema 4D:n renderoinnin laatu on noussut huimasti, samoin livekuvan integrointimahdollisuudet. Myös MoGraph ja dynamiikkamallinus on parantunut mukavasti.

Jaakko Manninen, ohjaaja / tuottaja, No-Office America, LLC


Perusparannussuunnittelu Leo Osara Oy

Perusparannussuunnittelu Leo Osara Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut arkkitehtitoimisto. Yrityksemme on ollut mukana kehittämässä nykyisiä rakennusteknisiä ohjeistuksia ekologisuudessa, viherratkaisuissa ja rakennustekniikassa.

Tarjoamme asiakkaillemme perusteellista asiakaslähtöistä suunnittelua, pääasiassa taloyhtiökohteita.

Cinema 4D on ollut meillä käytössä noin vuoden verran ja sitä käytetään pääasiassa Archicad-mallien visualisointiin ja viimeistelyyn. Parasta ohjelmassa on sen vapaus ja monipuolisuus.

Jenni Maedde, sisustusarkkitehti SIO, Perusparannussuunnittelu Leo Osara Oy


3Digital Design

2Dmeets3D

Oma yrittäjyys alkoi vuonna 2007 toiminimestä, josta muotoutui vuonna 2011 3Digital Design. Yritys on toiminut markkinoinnin ja mainonnan eri segmenteillä. Vuodesta 2011 suunta on ollut enemmän 3D työskentelyssä eri markkinoinnin tarpeita varten. Pääsääntöisesti 3D-visualisointi, -kuvitus ja -tuotesuunnittelu ovat yrityksen pääpaino. 3D-visualisointi on tällä hetkellä painottunut interiööri- ja tuotekuviin, mutta myös muutkin 3D-kuvitukset ovat mahdollisia. Visualisointi voi olla joko still-kuva tai animaatio, asiakkaan tarpeet ja jakelukanava ratkaisevat. Mutta edelleen tarjoan melko kokonaisvaltaista markkinoinnin osaamista ja tuotantotyötä. Printti- sekä digimediat ovat varsin tuttuja ja niihin pystyn tarjoamaan laadukasta osaamista.

Olen käyttänyt Cinema 4D ohjelmaa vuodesta 2011. Tämän ansiosta olen pystynyt laajentamaan omaa tarjontaani ja uutta kulmaa yrityksen kehitykselle. Sanoisin, että helppokäyttöisyys ja toiminnan vakaus on ollut parasta Cinema 4D:ssä. Myös toiminnot ja mahdollisuudet ovat useasti hyvin viimeistelyt uusimmissa versioissa.

Cinema menee hienosti eteenpäin vuosi vuodelta. Toki on matkan varrella ollut hieman "vaisumpiakin" päivityksiä, mutta aina suhteellisen tarpeellisia. Itse kaipaisin helppokäyttöisempää UVW-mappausta ja teksturointia. On toki sanottava, että itselläni on varsin ohut kokemus, mutta näiden käyttöönotto on ollut vaikeampaa kuin muut Cinema 4D:n ominaisuudet. Cinema 4D ei ole mahdoton, mutta siitä saisi tehdä vielä käyttäjäystävällisemmän. R19 julkistuksessa tullut ProRender on mielenkiintoinen uutuus ja odotan kovasti sen kehittymistä.

Tomi Lyytikäinen, 3Digital Design


Juan Felipe

Olen tehnyt freelancerina työtä muun muassa oman maani (Venezuelan) hallituksen hankkeissa (asuin- ja liike-rakennukset), sekä projekteja yksityisille yrityksille, kuten Ford Motorille, Pepsille, ja rakennusliikkeille. Suomessa painopisteeni on suuntautunut enemmän omakotitalo-alueille. Olen erikoistunut arkkitehtuurivisuliasointiin ja rakennusten ulkopuolien kuvaamiseen, mutta olen tehnyt myös muutaman tuotevisualisoinnin.

Olen käyttänyt Cinema 4D:tä versiosta 7 lähtien Advance Render moduulin avulla. Ohjelmiston helppokäyttöisyys on luonut täydellisen sillan alustavista luonnoksista tai lopullisista piirustuksista enemmän ”konkreettisiin” malleihin, jotta asiakkaat pystyvät visualisoida ideoitaan ennen niiden toteuttamista. Ohjelmiston helppokäyttöisyys ja hyvä vakaus ovat Cinema 4D:n parhaita ominaisuuksia.

Vaikka Cinema 4D on pysynyt helppokäyttöisenä, se on kehittynyt siten, että käyttäjä voi tuottaa syvempää, rikkaampaa ja monimutkaisempaa sisältöä.

Cinema 4D oli pelinvaihtaja, kun olin pääsemässä 3D-maailmaan. Kokeilin monta eri ohjelmistoa, jotka vaativat paksun kirjeen vierelläni, jotta sain edes perustehtäviä suoritettua. Tämä ei kuitenkaan tapahtunut Cinema 4D:n kanssa. Jopa silloin, kun avasin ohjelmiston ensimmäistä kertaa, kaikki oli selvästi esillä ja pystyin aloittamaan luomisen ja oppimisen samantien.

Juan Felipe


Kraphik 3D

Kraphik 3D / Design Storgård

Kraphik 3D on visualisointiin, animaatioon ja Cinema 4D -koulutuksiin erikoistunut yhden miehen yritys, joka on aloittanut toimintaansa vuonna 2006 tekemällä arkkitehtuurivisualisointeja.

Olen käyttänyt Cinema 4D:tä jo noin 12 vuotta. Löysin ohjelman jo opiskeluaikoina ja ammattimaisesti se on ollut käytössä jo vuodesta 2005 asti, jolloin tein sillä ensimmäisen arkkitehtuurivisualisoinnin.

Cinema 4D on mielestäni tarpeeksi yksinkertainen ja sen takia sillä saa nopeasti tuloksia ja hyviä kuvia. Sen sijaan, että pitäisi hallita monimutkaista käyttöliittymää, niin voi keskittyä olennaiseen tekemiseen eikä tarvi nysvätä käyttöliittymän valikoita liiaksi asti, kuten joissakin alan muissa 3D-ohjelmissa. Käyttöliittymän voi muokata omiin tarkoituksiin sopivaksi.

Parasta Cinema 4D:ssä on sen nopeus, hyvä käytettävyys ja luotettavuus, renderointien hyvä laatu jo perusasetuksilla sekä sen artistiystävällisyys.

Cinema 4D on mielestäni oikeastaan kehittynyt niin nopeasti, että uusia ominaisuuksia ei aina huomaa kuin vasta myöhemmin, kun niitä tarvii käytännössä.

Kimmo Rinta-Pollari, Kraphik 3D

Kuva: Kraphik 3D / Design Storgård

Sivustomme käyttää evästeitä