Kesätyö M.A.D.issä

Ruusu Kangas | 24.8.2018

×
Minulle saa lähettää markkinointiviestejä ja yleisiä tiedotteita sähköpostilla.
Tutustu tietosuojaselosteeseen.
Lataa tiedosto

Löysin opiskelijoille suunnatun M.A.D. Academyn kautta ilmoituksen kesätyöpaikasta viime huhtikuussa. Kesätyö M.A.D.issä tarjosi erilaista, mutta kuitenkin kiinnostuksiini liittyvää työkokemusta. Hain, ja onnekseni sain paikan!

Ensimmäinen päiväni M.A.D.ssä kului mukavasti vappujuhlissa Annankadun toimistolla. Kokopäiväisenä aloitin toukokuun puolessa välissä, ja pääsin heti mukaan Twinmotion-demokeikalle.

Mukavaa kesätyössäni on ollut työtehtävien monipuolisuus. Työssäni olen päässyt tutustumaan kattavasti ohjelmistoihin ja alaan eri tavoin. Pääasiassa toimin kesän ajan myyntitiimin vahvistuksena, eli olin yhteydessä alan toimijoihin puhelimitse ja sähköpostilla. Myyntityön lisäksi olen päässyt osallistumaan palavereihin ja tapahtumiin, sekä kirjoittamaan ja oikolukemaan erilaisia tekstejä. Kesään mahtui yksi reissukin! Kävimme Porin Asuntomessuilla helteisissä tunnelmissa, ja kirjoittamassa siitä artikkelin ArchiMAD-jäsenlehteen.

Monesti työtehtävät kulkivat päällekkäin, ja sain vapaasti rytmittää päiväni miten parhaaksi näin. Muutenkin ilmapiiri M.A.D.in toimistolla oli joustava, ja koin että minut otettiin hyvin vastaan. Sain oman ergonomisen työpisteen sekä tietokoneen käyttööni. Työhön perehdytettiin hyvin, ja sain helposti palautetta ja neuvoja, kun niitä tarvitsin.

Yllätyin kuinka monipuolinen M.A.D.in asiakaskunta on, vaikka päätuote Archicad onkin rakennesuunnittelijan tarpeisiin kehitetty ohjelmisto. Selvisi, että asiakkaista löytyi niin muotoilijoita, insinöörejä, arkkitehteja, sisustussuunnittelijoita kuin jopa mainosalan toimijoita, laajan ohjelmistotarjonnan ansiosta.

Mahtava lisä työkokemukseeni ovat olleet myös koulutukset, joiden avulla sain paljon tietoa ohjelmistojen mahdollisuuksista, sekä eväitä tulevaisuuteen. Kesän aikana kävin Archicadin peruskurssin, Visualisointi Archicadin CineRenderillä -koulutuksen, SketchUp-peruskurssin, sekä osallistuin useampaan webinaariin.

M.A.D.illä muutokseen, kehitykseen ja teknologiaan suhtaudutaan myönteisesti. On ollut myös kiva huomata, kuinka tärkeänä M.A.D.issä pidetään opiskelijoita, mistä kertoi muun muassa opiskelijoille tarkoitettu M.A.D. Academy, opiskelijajuhlat sekä kesätyömahdollisuus!

Kolme kuukautta M.A.D.issä on vierähtänyt nopeasti. Nyt matkani jatkuu vaihto-oppilaaksi Kanadaan. Kiitos, M.A.D., minulla on ollut antoisa kesä!

Ruusu
sisustusarkkitehtiopiskelija

Hae M.A.D.ille kesätöihin


Sivustomme käyttää evästeitä