Cinema 4D

Cinema 4D opiskelijoille

Opiskelijat saavat Cinema 4D:n käyttöönsä ilmaiseksi. Opiskelijoille tarkoitettu Student-versio sisältää kaikki Studio-version ominaisuudet (lukuun ottamatta verkkorenderointia ja laajennustukea). Versio on saatavilla kaikille opiskelijoille, joilla on kirjallinen opiskelutodistus tai opiskelijakortti.

Opiskelijat voivat ilmoittautua mukaan Maxon Free Cinema 4D Student License -ohjelmaan rekisteröintisivulla. Rekisteröintiprosessi kysyy käyttäjältä aluksi yleisiä tietoja. Lisenssi on ladattavissa, kun rekisteröintiprosessi on suoritettu ja käyttäjätunnus on luotu. Lopullinen hyväksyntä edellyttää kuvaa opiskelijakortista tai opiskelutodistuksesta.

Lisenssi on voimassa 18 kuukautta ja se voidaan pidentää 18 kuukaudella, kun opiskelijastatus on todistettu uudestaan. Lisenssi on käytettävissä ainoastaan sillä tietokoneella, jossa lisenssi on aktivoitu. Aktivoinnin yhteydessä tietokoneen verkkokortin tiedot lähetetään Maxonille ja suosittelemme väliaikaisesti palomuuri- ja virustorjuntaohjelman sammuttamista asennuksen ajaksi, jotta Maxon voi aktivoida lisenssin käyttäjän tietokoneeseen. Mikäli tietokone vaihtuu tai haluat asentaa lisenssin uuteen tai toiseen koneeseen, kerro siitä meille jolloin uudelleenaktivointi onnistuu mahdollisimman nopeasti. Uudelleenaktivointia voit pyytää sähköpostilla lähettämällä siitä toiveen osoitteeseen c4d@mad.fi Opiskelija-version voi myös päivittää täyteen kaupalliseen Cinema 4D -versioon alennetuin hinnoin.

Asennusohje (Eng)


Vastavalmistuneen edut

Vastavalmistunut tai vielä opiskeleva voi aloittaa uransa edullisella vastavalmistuneen Cinema 4D -lisenssillä. Kyseessä on täysi Cinema 4D -lisenssi, jonka voi ostaa tavallista edullisemmin.

Ilmaisen opiskelijaversion ladannut opiskelija voi ostaa kaupallisen Cinema 4D -version jopa puoleen hintaan. Alennus on 50 %, kun lisenssille solmii ylläpitosopimuksen tilauksen yhteydessä. Jos tilaa lisenssin ilman ylläpitosopimusta, on alennus 25 %. Opiskelija voi itse päättää, mihin Cinema 4D -versioon edun haluaa käyttää.

Edun saamiseksi opiskelijan tulee olla ladannut opiskelijaversio opintojensa aikana. Valmistumisesta tulee toimittaa todistuskopio M.A.D.ille. Edun voi hyödyntää viimeistään 6 kk valmistumisesta.


Cinema 4D opettajille

Opettajat saavat Cinema 4D:n käyttöönsä ilmaiseksi. Opettajille tarkoitettu Opettaja-versio sisältää kaikki Studio-version ominaisuudet. Opettaja-versio on saatavilla kaikille opettajille, joilla on voimassa oleva työssäolotodistus.

Opettajat voivat ilmoittautua mukaan Maxon Personal Cinema 4D Teacher License -ohjelmaan rekisteröintisivulla. Rekisteröintiprosessi kysyy käyttäjältä aluksi yleisiä tietoja. Lisenssi on ladattavissa, kun rekisteröintiprosessi on suoritettu ja käyttäjätunnus on luotu. Lopullinen hyväksyntä edellyttää kuvaa työssäolotodistuksesta.

Lähettämällä voimassa olevan työssäolotodistuksen, lisenssi voidaan jatkuvasti pidentää 18 lisäkuukaudella. Lisenssi on käytettävissä ainoastaan sillä tietokoneella, jossa lisenssi on aktivoitu. Opettaja-version voi myös päivittää täyteen kaupalliseen Cinema 4D -versioon alennetuin hinnoin.


Cinema 4D oppilaitoksille

Oppilaitoksille on tarjolla kaksi eri vaihtoehtoa luokkahuonelisensseille, joista ensimmäinen on Class room -lisenssi, joka on täysinäinen ja aikarajaton Studio-versio, joka on tarkoitettu koulujen työasemiin. Tämän hinta on 300 €/lisenssi.

Toisena vaihtoehtona Maxon tarjoaa oppilaitoksille maksuttomia CAP-oppilaitoslisenssejä ensimmäiseksi vuodeksi. Seuraavan vuoden ylläpitokustannukset ovat 50 €/lisenssi. Ylläpito takaa uusien versiopäivitysten automaattisen ja lisämaksuttoman toimituksen (päivitys normaalisti 80 €/lisenssi). Jos ensimmäinen vuosi on ollut menestyksekäs ja lisensseillä on ollut käyttöä, niin on mahdollista anoa jatkoa ilmaisille lisensseille. Jos ette halua jatkaa lisenssien käyttöä tai tilata ylläpitosopimusta, niin lisenssit vanhenevat ja lakkaavat toimimasta 12 kk kuluttua käyttöönotosta.

Hae oppilaitoksellesi ilmaisia CAP-oppilaitoslisenssejä. Tutustu ehtoihin ja lataa hakemuskaavake täältä


Hinnasto

Hinta Päivitys Ylläpito 12 kk
Ilmainen Cinema 4D opiskelijalisenssi 0 € - -
Ilmainen Cinema 4D opettajalisenssi 0 € - -
Laajennettu Cinema 4D opiskelijalisenssi* 150 € - -
Cinema 4D luokahuonelisenssi 300 € - -
Cinema 4D CAP-oppilaitoslisenssi** - 80 € 50 €

Hinnat alv. 0 %

*Sisältää verkkorenderointimahdollisuuuden ja tuen laajennuksille.
**Jos lisenssit ovat olleet aktiivisessa käytössä, on mahdollista hakea jatkoaikaa ilmaisille lisensseille. Jos lisenssien käyttöä ei haluta jatkaa, lisenssit vanhenevat ja lakkaavat toimimasta 12 kk kuluttua käyttöönotosta.

Lisenssiehdot (Eng)


Kysy lisää

edu@mad.fi

Kysy lisää


Ville Nikunen
oppilaitosvastaava
ville.nikunen@mad.fi
020 741 9711
Sivustomme käyttää evästeitä.