Archicad

Opiskelija- ja opettajaversio

Archicadin opiskelija- ja opettajaversiot haetaan myarchicad.com-sivuston kautta, ilmaiseksi. Ohjeita sarjanumeron hakuun ja asennukseen löytyy Help-sivulta.

Huom! Archicadin opiskelijaversion ohjeet pätevät myös oppilaitos- ja opettajaversioihin!

Minkä tahansa Archicad-tiedoston avaaminen ja käsittely millä tahansa opiskelukäyttöön tarkoitetulla lisenssillä luo siihen näytöllä ja tulosteissa näkyvän opiskelijaversioleiman, joka pysyy tiedostossa ikuisesti. Avaamisen kanssa rinnakkaiset toiminnot kuten leikkaa-, kopioi- ja liitä-toiminnot sekä viitetiedostojen käyttö opiskelija- ja kaupallisten versioiden välillä on niin ikään estetty. Näillä estetään ohjelman käyttäoikeussopimuksen vastainen käyttö. Opiskelijaversiolla ei saa, eikä ole tarkoitus tehdä ansiotyötä tai mitään siihen verrattavaa.

Archicadin opiskelijaversion asennusten määrää ei ole rajoitettu, ja ohjelmaa voi käyttää useammassa koneissa samanaikaisesti.

Huom! Archicadin USB-suojausmoduulilla toimiva täysversio toimii vain siinä koneessa, johon suojausmoduuli on kiinnitetty.

Opettajaversion sarjanumero on voimassa vuoden. Ajatuksena on, että oman version avulla opettaja voi itse halinnoida lisenssiään koulun it-hallinnosta riippumattomasti; esimerkiksi päivittää uusimpaan versioon heti sen ilmestyttyä ja hakea laajennuksia käyttöönsä aivan kuten opiskelijatkin.

Lataa


Oppilaitosversio

Archicadin oppilaitosversion sarjanumero on voimassa kaksi vuotta. Näin oppilaitosversioiden ylläpito on joustavampaa. Muuten yhteensopivuus ja sarjanumeroiden hankinta vastaa täysin opiskelijaversiota. Oppilaitokset hakevat sarjanumerot itse myarchicad.com-sivustolta, ja M.A.D. vahvistaa kaikki hakemukset.

myarchicad.com-sivustolta löytyy myös muuta materiaalia, kuten BIM Curriculum -tietomallinnusopetusmateriaalipaketti. Kannattaa tutustua!

Lataa


Vastavalmistuneen edut

Vastavalmistuneet nuoret suunnittelijat voivat aloittaa uransa edullisella Archicadin vastavalmistuneen lisenssillä. Kyseessä on täysi Archicad-lisenssi, jonka voi ostaa tavallista edullisemmin. Edunsaamiseksi opiskelijan tulee olla rekisteröitynyt opintojen aikana myarchicad.comiin ja ladannut opiskelijaversion. Etu on voimassa kolme vuotta valmistumisesta eteenpäin ja valmistumisesta pitää toimittaa todistuskopio M.A.D.ille.

Katso vastavalmistuneen lisenssin hinta verkkokaupastamme

Lataa opiskelijalisenssi myarchicad.comista


Lue lisää

Archicad-opiskelijaversion käyttöönotto

Archicad-lisätietoa

Opiskelijaversion sarjanumerot

Suomenkieliset Archicad-käsikirjat


Kysy lisää

edu@mad.fi

Ville Nikunen
Oppilaitosvastaava
040 586 0342
Jani Vesterinen
Myynti
0400 833 311
Mari Suominen
Myynti
040 831 6283

Sivustomme käyttää evästeitä