Edut

Kaikki tämä noin eurolla päivässä!

ArchiMAD-kerho on jo kolme vuosikymmentä toiminut Archicad-käyttäjien tukena. Se on edullinen tapa ylläpitää omaa osaamista ja pysyä kärryillä alan kehityksestä. ArchiMAD on kannattava sijoitus itsesi ja työnantajasi osaamiseen. Mitä kaikkea saat reilulla eurolla päivässä? Lue lisää!

ArchiMAD-lehti

ArchiMAD-lehti tarjoaa neljästi vuodessa BIM-asiaa asiantuntevalla ja kriittisellä otteella. Miten muut tekevät asioita? Mitä hyötyjä uudet ohjelmistoversiot antavat? Mitkä prosessit digitalisoituvat seuraavaksi? Mitä edellisessä kerhoillassa tapahtui? Muun maussa kaikkeen tähän vastaa tuhti ArchiMAD-lehti. Kirjoittajina M.A.D.in asiantuntijoiden lisäksi toimivat kerhojäsenet sekä alan suunnannäyttäjät.

Koulutukset ja webinaarit

Jäsenille järjestetään tiuhaan Archicadiin ja muihin ohjelmistoihin liittyvää koulutusta – myös kätevästi webinaareina. Peruspakettiin kuuluu 2 lähikoulutuspäivää, ja lisäpäiviä saa joustavasti satasella. Webinaareihin sekä kaikkiin kerhotapahtumiin voi osallistua rajattomasti.

ArchiMAD-illat

Kuukausittaiset kerhoillat tarjoilevat asiaa niin Archicadistä, tietomallinnuksesta kuin rakennusalan muistakin megatrendeistä. Puhujina on alan kovia tekijöitä – sekä itse kerhosta että laajemmalta kentältä. Tule tankkaamaan tuoreinta tietoa ja suoria neuvoja mukavaan porukkaan, tarjoilujen ääreen. Iltoja pyritään järjestämään myös muissa suurissa kaupungeissa, kuten Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

ArchiMAD-kerhosivut

Tältä sivustolta löytyvät muun muassa ArchiMAD-tapahtumat sekä julkaistut ArchiMAD-lehdet vuosien varrelta. Nettilehden salasana ilmoitetaan aina uuden kerholehden ohessa.

Tuotealennukset

Kerholaiset saavat Archicadiin liittyviä tuotteita, koulutusta ja työtä kerhohintaan. Kerholehti esittelee alennuksia tarkemmin.

Tekninen tuki

Archicad-asiantuntija vastaa ohjelmaan liittyviin teknisiin kysymyksiin.


Laajenna lisäosilla

ArchiMAD-kerhon kiinteähintainen vuosihinta sisältää edellä mainitut edut. Se kattaa kerrallaan yhden henkilön osallistumisen koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. Tarvittaessa peruspakettia on helppo skaalata lisäkoulutuspäivillä ja -lehdillä.

Kerhojäsenyys on kestotilaus – eli voimassa, kunnes se irtisanotaan. Kerho laskutetaan aina kalenterivuosittain vuoden alussa. Jäseneksi voit liittyä vaikka heti!


Liity verkossa


Kysy lisää

mad@mad.fi

Mari Suominen
040 831 6283
Jani Vesterinen
0400 833 311

Sivustomme käyttää evästeitä